Etusivu uusi

Mikä on C-Flush =
Lämmitysjärjestelmien niin patterilämmitys kuin lattialämmitypiirienkin kavitaatiopuhdistus-, säätö- ja huolto -menetelmä. Järjestelmä täytetään puhdistuksen jälkeen alipaineisesti vähä happisella vedellä, jolloin myöhempikin ilmaustarve poistuu.

Huolto ja puhdistusmenetelmä

C-Flush on kokonaisvaltainen lämmitysverkostojen huolto ja puhdistusmenetelmä perussäätöineen patteriventtiilien vaihtoineen, verkostojen täyttöineen ja lämmitysverkoston kuntoraportteineen. Menetelmämme perustuu omavalmisteisiin laitteistoihin, jotka on pitkän tuotekehityksen tuloksena saatu kehitettyä juuri putkistojen ja pattereiden puhdistukseen.

C-Flush on turvallinen, tehokas ja nopea.

Puhdistuksemme sopii kaikenlaisien lämmityspattereissa ja putkistoissa esiintyvien sakkaumien ja epäpuhtauksien poistoon, ennen perussäätöä.(  Lämmitysverkosto tulee puhdistaa ennen perussäätöä ) Puhdistus suoritetaan pääosin lämmön- jakokeskuksen kautta. Putkistoja ei tarvitse purkaa eikä pattereita irottaa. Henkilöstömme edustaa parasta suomalaista osaamista

Hyöty

Saavutettava hyöty puhdistuksen ja säädön jälkeen on ilmeinen, sillä lämmitysverkosto toimii tasa- painoisemmin. Kaikissa kiinteistön asunnoissa on tasainen  lämpötila ja asumisviihtyvyys on kunnossa. Joissakin tapauksissa on vältytty lämmitysjärjestelmän uusimiselta puhdistuksen avulla

Energiatehokkuuden parannus

Taloudellisena hyötynä on lämmityskustannuksien huomattava pieneminen. Tämä on todennettavissa muunmuassa energiatehokkaampana lämmityksenä. Puhdistusmenetelmämme maksaa itsensä takaisin lämmityskustannuksissa muutaman lämmityskauden aikana.

Teemme myös lämmitysverkostojen kuntokartoituksia