Yritys

Muutama sana meistä

Olemme vesilämmitysverkostojen puhdistamiseen, säätöön ja huoltoon erikoistunut yritys. Omaamme ainutlaatuisen tekniikan ja vankan kokemuksen. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja työnlaatumme erinomaista.

Puhdistusta, säätöä ja huoltoa on tehty jo yli kuuteensataan kohteeseen. Alueellisia C-Flush-toimijoita on ympäri Suomea ja laajennamme verkostoamme koko maan kattavaksi. Tavoitteenamme on kohottaa rivi- ja kerrostaloasukkaiden elämänlaatua asuntojen lämmityksen parantamisella. Patterijärjestelmän puhdistus ja säätö parantaa lämmitystä sekä säästää energiaa ja lämmityslaitteistoa. Haluamme tuoda C-Flush-puhdistuksen jokaisen asunto-osakeyhtiön teknillisen edustajan ja isännöitsijän tietoisuuteen parhaana lämmitysjärjestelmien puhdistustekniikkana.

Historia

Mistä kaikki sai alkunsa

Vuonna 1996 Samuli Penttinen yritti ratkaista vanhojen käyttövesiputkien ongelmaa: Kalkkeutumat tukkivat vanhat vesijohdot. Tämän johdosta Samuli rakensi laitteiston, joka syötti jäämurskaa putkistoon. Jäämurskan tarkoitus oli iroittaa saostumia. Tämä laitteisto toimi yksikertaisuudessaan siten, että jäämurskaa ”ammuttiin” paineilmalla linjaan, ja näin saostumia irtosi. Tämä kuitenkin toimi vasta kohtuullisen hyvin. Menetelmää käytettiin muutamiin 60-luvun kerrostaloihin Jyväskylässä. Samulille tuli asiakaskysely patteriverkoston rautasakan aiheuttamaan ogelmaan. Tämän johdosta Samuli lähti perehtymään markkinoilla oleviin kemikaaleihin, joilla oli tarkoitus liuoitaa verkosto auki. Kemikaaleja kokeiltiin mm. Jyväskylän vuokra-asuntojen kiinteistöissä huonoin tuloksin: verkosto tukehtui entisestään, pumppujen ja ventiileiden tiivisteet kärsivät vaurioita, ja lämmityksen toimivuus kokonaisuudessaan heikkeni huomattavsti. Samoin ns sykehuuhtelu menetelmällä tukeumat menivät entisestään tukkeemmaksi.

Ongelmalle ratkaisu

Kemikaalien toimimattomuudesta lannistuneena Samuli keksi kokeilla nykyisellään tunnettavan C-flush-puhdistuslaitteiston esiversiota. Ensimäisessä kohteessa (JVA:n vuokratalo) laitteistoa kuljetettiin asuntoihin. Asunnoissa patterin ilmaruuvin kautta painettiin korkeanopeuksinen ja kavitoiva vesi putkistoon. Pannuhuoneessa oli verkosto avattu, jotta sakka pääsi tulemaan verkostosta pois. Menetelmä oli raskas ja asukkaita häiritsevä. Verkosto saatiin kuitenkin toimivaksi. Monia kiloja rautasakkaa poistui huuhteluveden myötä. Seuraavassa kohteessa jokusen kuukauden kuluttua laitteistoa oli muutettu tehokkaammaksi ja kokeiltiin täysin pannuhuoneen kautta tapahtuvaa puhdistusta. Menetelmä onnistui. Muutaman vuoden kuluttua Samuli oli kehittännyt kolmannen version C-flush laitteistosta, jossa oli kauko-ohjauskin. Laitteen saattoi jättää pannuhuoneeseen puhdistamaan, kun asentajat kiersivät huoneistoja ohjaten virtausta ja tarkastaen jokaisen patterin toiminnan. Tälle huuhtelukoneen versiolle ja menetelmälle haettiin patenttia. Näin syntyi C-flush-menetelmä joka muodostui kokonaispaketiksi asiakkaalle: Lämmitysverkoston puhdistaminen, viottuneiden venttiilitermostaattien vaihto, tasapainoitustyö ja vikaraportti ammattimiehen silmin laadittuna.

Tällä hekellä

Vuonna 2011 menetelmä ja patentit siirtyivät yhtiöllemme. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaa kansallisesti ja kansainvälisesti. Menetelmää on käyttetty aktiivisesti ja sillä on jatkuvasti kysyntää. Kohteemme ovat olleet konttorirakennuksia (mm. Valio Pitäjämäki), teollisuusalan sovelluksia (mm. Keramian tiilenkuivausuunit), Hyvinkään kaukolämmön asiakkaita (kerrostaloja), liikekeskuksia (mm. Jyväskylä, kolmikulma), lukuisia yksittäisiä As.Osakeyhtiöitä ja jokunen omakotitalokin (esim. lattialämmitystukkeumat).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/cpflushfi/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/cpflushfi/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427